Profil

Shell Gørlev

Shell i Gørlev er en moderne servicestation med et stort varesortiment. Varerne er af høj kvalitet og dem du kender fra andre Shell stationer. Udover butikken tilbyder Shell Gørlev en vaske- og klargøringshal, hvor din bil kan blive shinet op. Shell Gørlev tilbyder også trailerudlejning, solcenter og spillehal.

Shell Gørlev blev bygget tilbage i 1973 og har siden hen både haft værksted og bistro, inden den kom til at se ud som den gør i dag.

Vores historie

Vivian og Jørgens rejse med Shell startede i 1992, hvor de forpagtede deres første Shell station i Ribe. Ti år senere søgte de nye græsgange, og flyttede til solskinsøen, Bornholm. Her forpagte parret først Shell i Rønne, og efterfølgende kom Shell i Åkirkeby også under deres vinger.

I 2005 skulle der for alvor ske noget nyt, da de to valgte at købe en station, i stedet for at forpagte. De tog springet og flyttede til Kalundborg, hvor de overtog Shell Gørlev.

I dag er Shell Gørlev blevet en familieejet tank station, da Vivian og Jørgens datter Christina også er blevet en del af teamet, og med tiden skal overtage tankestationen.

Efter mere end 25 år i oliebranchen under Shells røde og gule fane, kan man roligt sige, at teamet på Shell Gørlev står for loyalitet og stabilitet.

Kunderne vender tilbage igen og igen, fordi tankstationen er mere end blot en butik - den er også et hyggeligt samlingsted for lokale og forbipasserende.

SHELL CARD