Solcenter

 

D vitamin, flot kulør & velvære


Hos Meddo Gørlev, lægger vi vægt på at en tur i solarium skal være en oplevelse i en klasse helt for sig selv. Vi sørger for rene og trygge rammer og bestræber os på fortsat at være Gørlev's eneste udbyder af sol og velvære.


Meddo Gørlev

Hos Meddo Gørlev, kan du altid benytte en af vores tre kabiner til at give lidt kulør på tilværelsen, og få et dejligt hvil fra hverdagen.

Vores center anvender udelukkende originale 'COBRA' solarierør og vi udskifter dem efter 250 timer selvom de kan holde til 500. Det betyder at vi kan opretholde vores brunhedsgaranti, og samtidig sikre dig en god opleves hos os.

Udenfor hver enkelt kabine, kan du altid se et rørcertifikat. Dette er din garanti for, at rørene skiftes efter de foreskrevne regler. På den måde er du altid sikker på det bedste resultat og går derfor ikke ind i et solarium med udbrændte rør.

Følg Meddo Gørlev på Facebook for særlige tilbud eller give-aways.

Du kan altid forhøre dig på Shell Gørlev eller benytte vores 'Ris & Ros' boks i centret hvis du har spørgsmål eller ideer til forbedringer.

Betalingsmuligheder

Vi tager vi i mod kontant betaling i vores betalingsautomater, der hænger ved siden af hver enkelt kabine.

Her kan du ikaste 50 øre, 1 kr., 2 kr., 5 kr., 10 kr. og 20 kr. i.

Du kan også benytte MobilePay, sms betaling eller solkort.

Solkort kan købes inde i Shell butikken.

Det er muligt at få vekslet pengesedler i Shell butikken eller Pitten. Vi tager dog forbehold for at det kan være svært for os at veksle store sedler.

10 gode råd
 1. Husk at se din optimale solarietid på hudtypetabellen der er oven over hver enkelt betalingsautomat.
 2. Fjern makeup og smykker.
 3. Rengør liggepladen med vores bakteriedræbende ’Sun Cleaner’ der sidder i holderne inden du tager solariet i brug.
 4. Benyt UV-briller. De ligger et par i hver enkelt kabine.
 5. Brug ikke almindelig solcreme i solariet.
 6. Når du har betalt for din sol tid, kan du derefter trykke på ’START’ i solariet. Hvis du ikke trykker ’START’ tænder solariet automatisk efter blot 2 minutter.
 7. Hvis du bevæger dig lidt undervejs i behandlingen, undgår du hvide pletter på ryggen og ballerne.
 8. Rengør liggepladen efter endt brug med vores bakteriedræbende ’Sun Cleaner'.
 9. Benyt en god fugtighedscreme når behandlingen er færdig.
 10. Husk at få dine personlige ejendele med, inden du forlader kabinen.
Solkort
 1. Startkort til 100 kr. - værdi 120 kr.
 2. Bronzekort til 200 kr. - værdi 250 kr.
 3. Sølvkort til 300 kr. - værdi 390 kr.
 4. Guldkort til 500 kr. - værdi 675 kr.
 5. Hver opmærksom på at vi tager 25 kr. i pant ved køb af et solkort, penge kan udbetales ved returnering eller bruges ved køb af et nyt solkort

Værd at vide om solarie dyrkning

Medicinske og videnskabelige undersøgelser viser at solarie ikke er direkte usundt, medmindre man har et overforbrug og ikke lader sin hud hvile. Derudover betyder det også en del hvilken hudtype man har.

Mennesker der har tindens til hudkræft i familien, er under 18 år eller ekstremt lysfølsomme skal ikke gå i solarium eller solbade i den naturlige sol, det kan skade mere end det gavner. Men alle andre kan med fordel gå i solarie i moderate mængder.

Fordelen ved at bruge solarium 1-2 gange om ugen, er at du bibeholder et stabilt D-vitaminniveau i kroppen, og opretholder en kulør der gør du ikke bliver solskoldet når du bevæger dig udenfor i den danske sommer. Solarium gør det muligt at kontrollere lys mængden, og derved undgå skoldning og skader på huden.

Du kan læse mere om de forskellige hudtyper i vores center.


SHELL CARD